Media

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland maakt op elk event dat ze zelf organiseert, foto's en filmpjes. De foto's worden hier op de site gepubliceerd èn op de Facebookpagina. De filmpjes komen alleen op de Facebookpagina.

Van tevoren wordt uitdrukkelijk aan de deelnemers gevraagd (bij inschrijven via de website èn mondeling op het event) of zij bezwaar hebben tegen publicatie op onze site en op onze Facebookpagina. Zijn er bezwaren dan worden foto's en filmpjes waarop hij/zij staat verwijderd en niet gepubliceerd.

Staat er toch een foto of filmpje van ons online waarop jij staat en wil je dat niet? Laat het ons dan weten per e-mail.

 

De filmpjes die Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland maakt, worden alleen op de Facebookpagina gezet en dus niet op de website. We hebben hiervoor gekozen omdat het voor ons redelijk bewerkelijk is om ze op de site te zetten.

Facebook

Altijd leuk om jezelf terug te zien, terwijl je de bal smasht of naar een bal duikt. En als promotor van het beachvolleybal in Zeeland willen we iedereen graag laten zien hoe leuk, gezellig, chill en gaaf beachvolleybal is!

fotoboeken

Nieuw dit jaar is dat wij zoveel mogelijk beachvolleybalevents in Zeeland gaan delen op onze site, zodat jij weet waar je allemaal kan gaan spelen! Hou dus onze site in de gaten om helemaal up-to-date te blijven over het beachvolleybal in onze mooie provincie!

agenda