Nieuws

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

Vorige week is het seizoen abrupt ten einde gekomen met op maandag 21 en dinsdag 22 september nog heerlijk strandweer en daarna regen en storm. Maar wat hebben we vanaf maart/april fantastisch weer gehad en een heerlijke zomer.

Het enige dat er ontbrak was een volle kalender met beachvolleybal evenementen in Zeeland. Een paar zijn doorgegaan, zoals de Zomeravond Beachvolleybal Toernooien (maar alleen in Vlissingen), 3 Zomeravond Beachvolleybal Toernooien in Terneuzen, een super-clinic door Beachvolleybal TeamNL in Westenschouwen en het Beachevent in 's-Heerenhoek.

We hopen in 2021 weer een gewoon en super mooi jaar met veel beachvolleybal evenementen te hebben. Helpen jullie mee om de kalender te vullen? Meld je evenement aan via e-mail.

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

Door de maatregelen vanwege het Covid-19 virus, zijn veel beachvolleybalevenementen in de provincie Zeeland geannuleerd. De meeste gaan in 2021 weer georganiseerd worden. De evenementen die nu nog in de agenda staan, staan hier onder voorbehoud van wijzigingen in de maatregelen. Blijf dus altijd onze informatie volgen, zodat je up-to-date blijft over de mooiste beachvolleybal evenementen in Zeeland!

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

Door de huidige Corona-crisis is het verboden om tot 1 juni evenementen te organiseren. Dit houdt o.a. in dat het EK Beachvolleybal U22, dat gepland stond begin juni, wordt verplaatst naar begin september. Ook de diverse side events, zoals het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap voor basisschoolkinderen wordt verplaatst naar vrijdagmiddag en -avond 4 september 2020.

Houd ook de agenda in de gaten, zodat je precies weet welke beachvolleybal events in onze mooie strandprovincie Zeeland wel en niet doorgaan!

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

Het EK Beachvolleybal U22 komt naar Vlissingen! Van 3 t/m 7 juni wordt er gespeeld op het Badstrand. En jij kunt erbij zijn! Met het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap voor basisschoolkinderen of als court crew. Lees hier meer!

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

De Zeeuwse Beachvolleybal Kampioenen bij de schoolkinderen zijn bekend! Team Noobskin uit Vlissingen heeft gewonnen in de categorie groep 5/6 en team ABS boys uit Middelburg in de categorie groep 7/8. Bekijk hier alle foto's!

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

Vandaag is het Veers/Noord-Bevelands Beachvolleybal Kampioenschap gespeeld. De Kamperschouw uit Kamperland was de grote winnaar met de kampioenen bij zowel groep 5/6 als 7/8! Gefeliciteerd!

Ondanks dat we naar binnen zijn gegaan vanwege de slechte weersverwachting (die uiteindelijk dus mee viel) was het een leuk en gezellig toernooi. Foto's hiervan kun je hier bekijken!

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

2019 is begonnen en ook wij zijn weer plannen aan het maken! Wat gaan we dit jaar in ieder geval doen?

Binnenkort zullen we de hele site verder updaten!

Laat de zon en het lekkere weer maar komen!