Clinics

Body

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland geeft clinics en gastlessen op zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs. Hiervoor wordt de KBSS-methode gebruikt, waarbij op een opbouwende manier de diverse technieken en aspecten van het 2 tegen 2 beachvolleybal spel worden geleerd. Er zijn veel balcontacten, de leerlingen leren meteen al kijken en er worden veel rally's gespeeld. Clinics duren ongeveer 1 uur en per keer kunnen 20 à 30 leerlingen deelnemen.

Op de basisscholen van de gemeenten Veere, Noord-Beveland en Vlissingen/Oost-Souburg geven wij elk jaar, als voorbereiding op het Veers/Noord-Bevelands Beachvolleybal Kampioenschap en het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap, gastlessen en clinics aan de basisscholen.

Heeft u interesse in een beachvolleybalclinic voor uw leerlingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een datum vast te leggen.

Invulling van sportdagen etc. kunt u aanvragen bij Strandsport Zeeland.

Basisscholen

Als school kunt u gymlessen invullen met (beach)volleybal. Wanneer u dit rechtstreeks met ons regelt, zijn de kosten voor een clinic van 1 uur € 40,00 (zaal) of € 60,00 (strand). Tijdens uw reguliere gymles verzorgen wij in de gymzaal/sporthal, of desgewenst op het nabijgelegen strand, een gastles beachvolleybal.

Voortgezet onderwijs

Wilt u als vakdocent uw leerlingen kennis laten maken met beachvolleybal? Dat kan. Op het Badstrand van Vlissingen geven wij clinics aan uw klas. Vanzelfsprekend komt u als begeleider mee. De clinics duren 1 à 1,5 uur, waarin uw leerlingen kennis maken met de basisprincipes van het beachvolleybal en er afsluitend een wedstrijdje wordt gespeeld. De kosten voor een clinic van 1 à 1,5 uur bedragen € 50,00 (zaal) of € 70,00 (strand).

probeachzeeland slide 01